• Psychologenprijktijk Fidelis
  Psychologenprijktijk Fidelis
 • Hulp voor gezinnen
  Hulp voor gezinnen
 • Hulp voor relaties
  Hulp voor relaties
 • Individuele hulp
  Individuele hulp

Welkom


Welkom bij Psychologenpraktijk Fidelis. Fidelis biedt relatie-, gezins- en individuele behandelingen.  

Fidelis is een praktijk met jarenlange ervaring in de begeleiding van echtparen en gezinnen. Soms loopt het anders dan u zich had voorgesteld toen u ‘ja’ tegen elkaar zei. Relatieproblemen, zorgen rondom kinderen, het niet vinden van de juiste partner, of teleurgesteld zijn in uw partner, de gevolgen van ziekte of een handicap kunnen allemaal een reden zijn dat u of uw gezin tijdelijk en soms langdurig uit balans zijn. Identiteitsvragen, ‘niet lekker in je vel zitten’,  hechtingsproblematiek en emotionele problemen kunnen een reden zijn om een psycholoog te vragen eens een poosje met u of jou mee te denken.

Door middel van gesprekken wordt samen met u zelf of samen met uw partner of kind gezocht naar nieuwe manieren van denken, voelen en leven. De praktijk heeft een christelijke identiteit. Dit kan volop de ruimte hebben als u dat wilt. Geloven is geen voorwaarde om hulp te ontvangen. 

Heeft u naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen, neem dan gerust contact op.

Vriendelijke groet,
 

Christine van den Brink - van der Kolk

Psychologenpraktijk Fidelis  
Locatie Stationsweg: Locatie Havenkwartier:
Stationsweg 35 Wilhelminastraat 69a
3362 HA Sliedrecht 3361 XV Sliedrecht

 

 

078 - 641 54 81
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klachtenregeling

Indien u klachten heeft, kunt u die het beste eerst met mevrouw Van den Brink zelf bespreken.

Wanneer de klachten niet naar tevredenheid worden besproken, kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Hiervoor maakt mevrouw Van den Brink gebruik van de regeling van de beroepsvereniging, de NFG. U kunt de klachtenfunctionaris bereiken door naar de website van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg te gaan: www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener, of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt u in een mail in ieder geval ook uw telefoonnummer, zodat de klachtenfunctionaris contact met u kan opnemen voor een gesprek.

Psychologische test


Wanneer u gevraagd bent een test in te vullen, kunt u zich aanmelden voor deze test door onderstaande link te gebruiken. U komt dan op de website van collega psycholoog Goedegebuure. Daar leest u meer over de wijze van testafname en kosten.

Psychologische test

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Psychologenpraktijk Fidelis door:

 • te bellen naar het volgende telefoonnummer:  078 641 54 81. Er is geen speciaal telefonisch spreekuur; als u de voicemail krijgt, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u terug gebeld tijdens de dagen dat de praktijk geopend is, namelijk: maandag, dinsdag en donderdag.
   
 • Te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u dan graag uw naam en telefoonnummer en eventueel uw reden van aanmelden. U wordt dan terug gebeld om de aanmelding door te spreken.

Aanmelden

Via dit formulier is het

mogelijk om een aanmelding

te versturen.

Aanbod

In onze praktijk

krijgt u hulp van

Christine van den Brink...

Tarieven

Tarieven en vergoedingen.

U betaalt het tarief

rechtstreeks aan...

Documentatie

Via de website

zijn de belangrijkste

formulieren...